Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το συγκινητικό βίντεο του Λιούις Χάμιλτον για τον τέταρτο τίτλο της καριέρας...

Το συγκινητικό βίντεο του Λιούις Χάμιλτον για τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του

Το συγκινητικό βίντεο του Λιούις Χάμιλτον για τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του

Σε ένα συγκινητικό βίντεο, ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε “εκ βαθέων” για τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του και την πορεία του προς την κορυφή.

Ο Λιούις Χάμιλτον, αναδείχθηκε για τέταρτη φορά στην καριέρα του παγκόσμιος πρωταθλητής και με ένα βίντεο εξέφρασε τα συναισθήματά του για την επιτυχία του και μίλησε για το όνειρο που “δεν το άφησα ποτέ να φύγει, δεν το έχασα ποτέ από τα μάτια μου”.

«Θα μου πάρει μερικές μέρες μέχρι να συνειδητοποιήσω όλα όσα έγιναν. Μεγάλωσα βλέποντας Formula 1 με τον πατέρα μου και ονειρευόμουν μια μέρα να οδηγώ στα Grand Prix. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι κράτησα αυτό το όνειρο σαν την πρώτη μου προτεραιότητα και δεν το άφησα ποτέ να φύγει, δεν το έχασα ποτέ από τα μάτια μου, παρά το γεγονός ότι έμοιαζε αδύνατο. Όταν φτάνεις στην κορυφή του λόφου όλα σωπαίνουν, έτσι ακριβώς έγινε και με εμένα. Αν πραγματικά πιστέψεις στον εαυτό σου και προσπαθήσεις να δώσεις τα πάντα για αυτό, θα πετύχεις αυτό που θες ακόμη κι αν πάρει αρκετό χρόνο», είπε μεταξύ άλλων ο Βρετανός.

Δείτε το βίντεο