Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τσίπρας: Οι ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Τσίπρας: Οι ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Τσίπρας

Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «η επένδυση στην Παιδεία αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον της πατρίδας μας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά» στους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Αναλυτικά, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Ακόμη μια νέα αρχή σήμερα. Χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες ξανανταμώνουν στα προαύλια και τις αίθουσες. Άλλοι, οι πιο μικροί, με αγωνία ξεκίνησαν για την πρώτη μέρα στο σχολείο. Μαζί με αυτούς και οι γονείς, όλοι μας, αλλά και οι δάσκαλοι και καθηγητές.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα μια καλή δημιουργική σχολική χρονιά. Η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης αποτελεί βασικό στοιχείο προόδου και κοινωνικής δικαιοσύνης. O δρόμος που χαράξαμε από το 2015 απέδωσε καρπούς.

Όραμά μας είναι η πρόσβαση όλων σε μια σύγχρονη και ποιοτική δημόσια εκπαίδευση. Αυτό το δικαίωμα καλούμαστε σήμερα να περιφρουρήσουμε. Διότι η επένδυση στην Παιδεία αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον της πατρίδας μας».