Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Βόλος: Κρεμασμένος σε υπόστεγο βρέθηκε ένας 20χρονος φοιτητής

Βόλος: Κρεμασμένος σε υπόστεγο βρέθηκε ένας 20χρονος φοιτητής

Βόλος: Κρεμασμένος σε υπόστεγο βρέθηκε ένας 20χρονος φοιτητής

Κρεμασμένος από ένα δοκάρι σε υπόστεγο, βρέθηκε ένας 20χρονος φοιτητής στο Βόλο. Άγνωστα τα αίτια της απόφασής του, να δώσει τέλος στη ζωή του.

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 20χρονος φοιτητής στον Βόλο, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος από υπόστεγο στην παραλία Πλάκες – Νηρέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος ο οποίος κατάγεται από τα Γιαννιτσά, μετέβη το βράδυ της Παρασκευής (15/02) στην ακτή χειμερινών κολυμβητών «Νηρέας», μετά τις Πλάκες προς Αγριά.

Εκεί, έδεσε από ένα δοκάρι του υπόστεγου έναν ολοκαίνουργιο ιμάντα σκύλου και κρεμάστηκε.

Το πτώμα του νεαρού μπροστά στο υπόστεγο να ατενίζει τον Παγασητικό, είδε λίγο πριν τις 9 π.μ. χειμερινός κολυμβητής. Άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο και μαζί με το ΕΚΑΒ και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και αποκαθήλωσαν τη σορό από το υπόστεγο. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η οικογένεια του νεαρού για την τραγική κατάληξη.

Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό αυτοκτονίας, με τον ίδιο μάλιστα τρόπο, στην πόλη του Βόλου, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πριν από μερικές ημέρες, ένας 33χρονος κρεμάστηκε χρησιμοποιώντας κασκόλ ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΠΗΓΗ: myvolos