Αρχική CULTURE ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Πολύ κέφι και κόσμος στο διήμερο αποκριάτικο πάρτυ στο Ίλιον

Πολύ κέφι και κόσμος στο διήμερο αποκριάτικο πάρτυ στο Ίλιον

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017, προσφέροντας δωρεάν στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε το Σάββατο το απόγευμα, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο αποκριάτικο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας, με πολύ χορό, face painting, μπαλονοκατασκευές και συνεχίστηκε με ένα μαγευτικό ταξίδι στην Ελλάδα, στη στεγασμένη σκηνή απέναντι από το Δημαρχείο Ιλίου, με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών και Εθνικοτοπικών Συλλόγων και Σωματείων της πόλης, με παραδοσιακή μουσική, χορό και εδέσματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος εύχεται καλή διασκέδαση, κατά την έναρξη της μεγάλης αποκριάτικης συναυλίας με τους KINGS.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, με τα «Παιχνιδοκαμώματα» των παιδιών να σκορπίζουν από το πρωί γέλια και χαρά, πλημμυρίζοντας πλατείες και γειτονιές του Δήμου, σε συνεργασία με Δημοτικά Σχολεία της πόλης, για να κορυφωθούν με τη μεγάλη αποκριάτικη συναυλία των KINGS, όπου εκατοντάδες κόσμου όλων των ηλικιών κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία «Γ. Γεννηματά» για να ξεφαντώσουν στους ρυθμούς του νεανικού συγκροτήματος.

Μεγάλη αποκριάτικη συναυλία με τους KINGS.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε σχετικά:

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ψυχαγωγία και να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις, έτσι ώστε να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες. Αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι καθήκον μας να παρέχουμε διεξόδους, καθώς και ευκαιρίες για διασκέδαση και μάλιστα χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Ο Πολιτισμός είναι ένα ισχυρό αντίδοτο στην κρίση. Στο Ίλιον έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί τρόπο έκφρασης, που είναι στενά συνδεδεμένος με την παράδοση και την εθνική μας κληρονομιά».