Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Yava Fitness Centers: Νέες πρωτοποριακές μέθοδοι εκγύμνασης

Yava Fitness Centers: Νέες πρωτοποριακές μέθοδοι εκγύμνασης

Αδιαμφισβήτητα τα Yava Fitness Centers, αποτελούν σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα με παρουσία σε 51 σημεία εντός και εκτός Αθηνών ενώ τα μέλη του δικτύου αγγίζουν τις 400.000 με αυξητικό ρυθμό κάθε μήνα.

Ο όμιλος ξεκίνησε τη δυναμική του πορεία το 2011 και μόλις 8 χρόνια έχει καταφέρει να κάνει το fitness τρόπο ζωής.

Η προτίμηση και η εμπιστοσύνη που δείχνουν τα μέλη των γυμναστηρίων, σε συνδυασμό με την πλήρη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουν σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, εξασφαλίζουν τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου. Έτσι το brand σήμερα, αποτελεί το συνώνυμο του ποιοτικού, πρωτοποριακού και προσιτού fitness.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη διαφορά και τοποθετεί τον όμιλο Yava Fitness Centers στην πρώτη προτίμηση του κοινού; Είναι μεταξύ άλλων η προσήλωση σε οποιαδήποτε καινοτομία στον χώρο του fitness και η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των ανθρώπων που τους επιλέγουν. Επενδύουν διαρκώς σε νέες πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης και εμπλουτίζουν τις δραστηριότητές τους εντάσσοντας άμεσα σε αυτές κάθε καινοτομία.

Ξεχωρίσαμε κάποιες από τις υπηρεσίες οι οποίες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και σας τις παρουσιάζουμε.

“Body Shock 48”, η καλύτερη wellness επιλογή

Μήπως η καθημερινότητά σου αποτελείται από πολλές δραστηριότητες, απαιτητικά ωράρια και λίγη όρεξη για την οποιαδήποτε αλλαγή στη φυσική σου κατάσταση;

Είτε δουλεύεις πολλές ώρες, είτε ταξιδεύεις αρκετά, ένα είναι τα σίγουρο… τα Yava Fitness Centers σου παρέχουν όλες τις υπηρεσίες, που χρειάζεσαι για να κάνεις restart στον οργανισμό σου και να επιστρέψεις δριμύτερος σε ένα πιο υγιές και όμορφο σώμα σε λίγο μόνο χρόνο. Πως θα γίνουν όλα αυτά; Μα φυσικά με το νέο πρόγραμμα θεραπειών “Body Shock 48”.

Το “Body Shock 48” είναι το καινούργιο wellness πρόγραμμα των Yava που θα σου χαρίσει σφριγηλή επιδερμίδα, καθαρό πρόσωπο και δυνατό σώμα. Με τρεις υπηρεσίες, την ΒLT (καμπίνα διέγερσης του φυσικού κολλαγόνου), το ASP (ψηφιακό ενδοδερμικό μασάζ) και το ThermoLine ( μηχάνημα θερμοδιείσδυσης με ηλεκτρόλυση), καταφέρνεις να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο. Η συστηματική γυμναστική αλλά και η σωστή διατροφή αποτελούν bonus για ένα γρήγορο και μόνιμο αποτέλεσμα.

Για ποια μέρη του σώματος είναι ιδανικό;

Θα δεις άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή, ενώ για τις πιο προβληματικές περιοχές καλό θα ήταν να κλείσεις ένα έως δύο ραντεβού την εβδομάδα (όχι σε συνεχόμενες ημέρες). Στον πρώτο μήνα θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα και πολύ πιθανό να μη χρειάζεσαι παραπάνω συνεδρίες. Οι υπηρεσίες του “Body Shock 48” εφαρμόζονται χωρίς καμία παρενέργεια σε πρόσωπο, κοιλιά, πόδια και γλουτούς.

Vacu Power, το νέο fitness trend

Ονομάζεται Vacu Power και φυσικά θα το βρεις στο δίκτυο γυμναστηρίων Yava Fitness Centers. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ιδιαίτερο μηχάνημα που εντοπίζει τα σημεία όπου υπάρχει λίπος στο σώμα και το εξαφανίζει. Είναι ιδανικό για γυναίκες και για άνδρες….Τέλειο;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα ΥAVA, στη συνέχεια να μπεις σε αυτό το “περίεργο” κουβούκλιο και να αρχίσεις το περπάτημα. Φανταστείτε ότι τρεις φορές την εβδομάδα από μισή ώρα αρκούν για να χάσεις 9 πόντους από την κοιλιά!

Τι είναι η μέθοδος VacuPower

Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και ανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής και θάλαμο υποπίεσης, μέσα στον οποίο βρίσκεται ο διάδρομος αλλά και το σώμα μας από την μέση και κάτω. Από την 1η συνεδρία θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα κι ανάλαφρα, στην 3η συνεδρία θα παρατηρήσετε αισθητή διαφορά στην κυτταρίτιδα, στην 6η συνεδρία θα έχουν απομακρυνθεί περιττοί πόντοι από την κοιλιά και τους γοφούς σας, στην 12η συνεδρία θα πρέπει να αποχαιρετήσετε κάποια από τα ρούχα σας!

Ηλεκτροδιέργεση , το απόλυτο σύστημα εξάσκησης

Το απόλυτο σύστημα εξάσκησης, με στόχο την ηλεκτροδιέγερση των μυών το βρίσκεις κι αυτό στο δίκτυο γυμναστηρίων Yava Fitness Centers. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως από διακεκριμένους αθλητές, φυσιοθεραπευτές, προσωπικούς προπονητές, σε ινστιτούτα καλής φυσικής κατάστασης, ευεξίας και ομορφιάς, καθώς επίσης και στον ανταγωνιστικό αθλητισμό, sτα κέντρα αποκατάστασης και sτην ιατρική.

Η ηλεκτροδιέγερση αποτελεί το απόλυτο σύστημα εξάσκησης με ευρεία γκάμα εφαρμογών και επίτευξης προσωπικών στόχων. Ενσωματώνει την πλέον καινοτόμο τεχνολογία και συνδυάζει άνεση, ευχάριστη άσκηση, και βέλτιστα αποτελέσματα. Το σύνολο των μυϊκών ινών του σώματος ενεργοποιείται ταυτοχρόνως, γεγονός που επιτρέπει την στόχευση συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων και την εκγύμναση ολόκληρου του σώματος, ήπια και αποτελεσματικά. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι γρήγορα ορατά, ενώ η προπόνηση διαρκεί μόλις 20 λεπτά.

Small Group Training

Υπάρχουν άτομα που αισθάνονται πιο καλά όταν γυμνάζονται με όχι πολύ κόσμο, αλλά, από την άλλη πλευρά, δεν θέλουν να είναι και εντελώς μόνα. Σε αυτή την περίπτωση τί γίνεται ; Τα Yava έχουν τη λύση, η οποία ακούει στο όνομα Small Group Training! Στην ουσία πρόκειται για μία μορφή προπόνησης που συνδυάζει τα θετικά στοιχεία τόσο του personal training όσο και του group training. Η λειτουργία αυτής της μορφής γυμναστικής στηρίζεται σε ολιγομελείς ομάδες των 4-6 ατόμων και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αποτελεσματική, διασκεδαστική αλλά και, ταυτόχρονα, υψηλής ποιότητας προπόνηση.

Ποια τα πλεονεκτήματα:

  • Διασκεδαστική εμπειρία
  • Ο trainer λειτουργεί ως personal trainer, λόγω του μικρού αριθμού ατόμων
  • Ο personal trainer θα ασχοληθεί να βρει την καλύτερη πληροφόρηση γι ‘αυτό το οποίο σας ενδιαφέρει
  • Άμεση βοήθεια στο να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να προπονηθείτε σωστά, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο επικίνδυνες καταπονήσεις του σώματος.

Κάψτε έως και 800 θερμίδες σε μια ώρα με το Indoor Cycling

Το indoor cycling που παρέχεται στα Yava, είναι πρόγραμμα ομαδικής άσκησης ποδηλάτου σε εσωτερικό χώρο, μοναδικό ως προς την αποτελεσματικότητά του για την επίτευξη στόχων καλής φυσικής κατάστασης και υγείας. Είναι ένα από τα πιο έντονα προγράμματα γυμναστικής και βασίζεται στη χρήση ενός στατικού ποδηλάτου πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου instructor.

Η ένταση της προπόνησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί και γι’ αυτό άτομα με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης μπορούν να γυμνάζονται μαζί. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από τον αρχάριο έως και τον κορυφαίο αθλητή. Όσο προπονείστε η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται.
Σε άριστο περιβάλλον, με εξειδικευμένους προπονητές, και μουσική που προκαλεί και ενθαρρύνει την άσκηση, το indoor cycling αποτελεί τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο καύσης έως και 800 θερμίδων σε μία ώρα.

Κολύμβηση στις πισίνες των Yava

Τα οφέλη της άσκησης είναι γνωστά σε όλους μας. Όσο αναφορά το είδος της άσκησης που θα επιλέξετε, οι επιλογές είναι άπειρες. Η άσκηση δεν σημαίνει μόνο τρέξιμο, εξαντλητικές προπονήσεις με βάρη, pilates ή οποιοδήποτε άλλο ομαδικό πρόγραμμα θα βρείτε στις υπηρεσίες των Yava.

Υπάρχουν είδη ασκήσεων, τα οποία μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τη λέξη άσκηση, αλλά έχουν απίστευτα οφέλη στον οργανισμό σας. Η κολύμβηση , ανήκει σε αυτή τη κατηγορία ασκήσεων!

Το κολύμπι, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γυμνάσετε ολόκληρο το σώμα σας, καθώς και να βελτιώσετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Μια ώρα στην πισίνα, καίει σχεδόν όσες θερμίδες θα καίγατε με οποιαδήποτε άλλη αερόβια άσκηση, χωρίς όμως να επιβαρύνετε τα οστά και τις αρθρώσεις σας.

Η ελεύθερη κολύμβηση και το aqua aerobic συμπεριλαμβάνονται στα πιο δημοφιλή είδη άσκησης.

Όταν μιλάμε λοιπόν για έξυπνα μηχανήματα και υπηρεσίες που κάνουν θαύματα, τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε τα Υava Fitness Centers.

(για περισσότερες πληροφορίες 800 1118700 / info@yava.gr)