Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Υπόθεση Λαγούδη: Εξετάζεται εμπλοκή της “Μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού”

Υπόθεση Λαγούδη: Εξετάζεται εμπλοκή της “Μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού”

Υπόθεση Λαγούδη: Εξετάζεται εμπλοκή της

Εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς υπάρχει σενάριο για εμπλοκή της “Μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού” στη δολοφονία της.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, εξετάζεται το αν οι δράστες της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν εμπλοκή με τη «μαφία του Κορυδαλλού».

Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ο εισαγγελέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ερευνά αν η οργάνωση αυτή είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και στο Αγρίνιο. Γι’ αυτό ζήτησε και έλαβε όλο το υλικό της υπόθεσης της «μαφίας του Κορυδαλλού».

Πλέον, μελετάει λέξη προς λέξη τις συνομιλίες των εμπλεκομένων. Υπάρχουν ενδείξεις ότι το κύκλωμα των Αλβανών σχετίζεται με τη δολοφονία της 44χρονης.

Η έρευνα εστιάζει σε δύο σημεία. Καταρχήν, ως προς το κίνητρο, αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Λαγούδη, με τους σκληρούς κακοποιούς της μαφίας.

Και δεύτερον (το οποίο προκύπτει από τη μαρτυρία ενός κύριου μάρτυρα της υπόθεσης), αν οι δύο άνθρωποι που βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας, είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό και βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία.

Σημειώνεται ότι στις 29 Ιανουαρίου στην Ανακρίτρια Αγρινίου κατέθεσε ο αδελφός της άτυχης 44χρονης, Γιώργος. Το ίδιο έπραξε και η 16χρονη κόρη της.