Αρχική Exclude Υπόθεση βιτριόλι: Το… μυστήριο με την μάσκα που φορούσε η δράστης

Υπόθεση βιτριόλι: Το… μυστήριο με την μάσκα που φορούσε η δράστης

βιτριόλι

Περιπλέκονται τα πράγματα για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, λόγω μιας αντίφασης στην κατάθεση του θύματος, η οποία, όμως, είναι κρίσιμη σχετικά με την οριστική ταυτοποίηση του ατόμου που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο του θύματος.

Συγκεκριμένα, η περιγραφή της 34χρονης Ιωάννας έρχεται σε αντίφαση με τις εικόνες της 35χρονης φερόμενης ως δράστη, έτσι όπως την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. «Όταν σήκωσα το βλέμμα μου είδα ξαφνικά μπροστά μου μία γυναικεία φιγούρα που φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα, η οποία ήρθε κοντά μου, με κοίταξε στα μάτια και και χωρίς να μου πει τίποτα μου έριξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό», ανέφερε η 34χρονη Ιωάννα.

Ωστόσο, τα πλάνα της γυναίκας που πραγματοποίησε την επίθεση δείχνουν φοράει άσπρη μάσκα. Οι εικόνες είναι λίγα λεπτά μετά την επίθεση, όταν η 35χρονη πηγαίνει στο ταξί για να φύγει από το σημείο.

Βέβαια, υπάρχει περίπτωση η 35χρονη γυναίκα να πέταξε τη μάσκα που φορούσε, καθώς είχε τον χρόνο για να το πράξει. Επίσης, υπάρχει μία μαρτυρία από τις πρώτες μέρες των ερευνών, που έκανε λόγο για μια γυναίκα η οποία έτρεχε γρήγορα και πέταξε στους θάμνους μια μαύρη μάσκα.

Το θέμα της μάσκας προβληματίζει την ανάκριση, όπως, επίσης, και το τηλεφώνημα στον αλλοδαπό με την τηλεκάρτα. Ο συγκάτοικος του αλλοδαπού, δήλωσε στις αρχές πως μίλησε και ο ίδιος με την 35χρονη και ότι η γυναίκα τους ήθελε για να της φτιάξουν τον κήπο στο σπίτι της.

Η 35χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Τρίτης (16/05), ενώ θα κριθεί το αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερη.