Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ζουράρις: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μου ζητήσει γονατιστός συγγνώμη

Ζουράρις: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μου ζητήσει γονατιστός συγγνώμη

ευθύνες

Για όλους και για όλα μίλησε στην ΕΡΤ ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις, ο οποίος αναφέρθηκε στις διακοπές Τσίπρα στο κότερο ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Για τη θαλαμηγό; Θα πήγαινα άλλες τρεις ημέρες και εγώ στη θαλαμηγό. Γιατί δεν το είπαν πριν από έναν χρόνο και το βγάζουν τώρα;”, τόνισε ο κ. Ζουράρις στην ΕΡΤ και συνέχισε λέγοντας: “Είδα την αυστηρή και λιτή ανακοίνωση της κυρίας Παναγοπούλου. Αφήστε την αντιπολίτευση να κάνει τη δουλειά της. Την κάνει ακαλαίσθητα, έχει πολύ ακαλαισθησία η Νέα Δημοκρατία που οφείλεται στην απαιδευσία της”.

Ο κ. Ζουράρις επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας τα εξής: “Το σαχλαμαριστάν της Νέας Δημοκρατίας τώρα; Είναι τόσο απαίδευτοι τόσο ανεπιξέστως άξεστοι που δεν καταλαβαίνουν τι χοντράδα κάνουν εις βάρος του εαυτού τους. Ενόχλησε τώρα την κυρία Παναγοπούλου ή τον κ. Τσίπρα ότι πήγε τρεις ημέρες στο σκάφος; Είναι πρόβλημα τώρα αυτό;”, συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Ζουράρις άσκησε σφοδρή κριτική και στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον οποίο ζήτησε να του ζητήσει γονατιστός συγγνώμη.

“Θα μιλήσω στη Βουλή και θα πω στον Μητσοτάκη ότι αν θέλει να ασχοληθεί με τον Πολάκη, πλειστάκις και συχνάκις και πολλάκις του έχω πει ότι προηγούμαι γιατί εμένα εξύβρισε πριν από ένα μήνα στη Λαμία, λέγοντας ότι είμαι βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.

“Θα του ζητήσω να μου πει το ήμαρτον, ακολούθως να πέσει στα πόδια μου, να μου ζητήσει συγγνώμη και εγώ τότε θα του δώσω συγχωρητική ευχή”, σημείωσε ο κ. Ζουράρις.